کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

آمریکا چین را بابت خرید نفت از ایران تهدید کرد

یک مقام ارشد آمریکایی روز جمعه تهدید کرده واشنگتن با اقدامات چین جهت خرید نفت از ایران مقابله خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۰ - ۲۸ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 19
کد خبر: ۱۶۸۱۲

به گزارش راهبرد معاصر ، یک مقام ارشد آمریکایی امروز جمعه (۲۸ تیرماه) چین را بابت خرید نفت از ایران تهدید کرد.

برخی منابع خبری پیش از این ادعا کرده بودند چین بعد از منقضی شدن دومین معافیتش برای خرید نفت از ایران در ماه «مه» (اردیبهشت‌ماه) محموله دیگری حاوی ۲ میلیون بشکه‌ نفت خام ایران را هم در شهر «تیانجین» تحویل گرفت.

 

مقام آمریکایی که اشاره‌ای به نامش نشده درباره گزارش‌ها مبنی بر اقدام چین در خرید نفت از ایران گفت: «ما با همه اقداماتی که در زمینه دور زدن تحریم‌ها انجام می‌شوند مقابله خواهیم کرد.»

پایگاه پالیتیکو پنجشنبه هفته گذشته گزارش داده بود مقام‌های ارشد دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا به این جمع‌بندی رسیده‌اند که اقدام چین در وارد کردن بیش از یک میلیون بشکه نفت خام از ایران در ماه گذشته سرپیچی از تحریم‌های آمریکا بوده است.

 

این پایگاه خبری نوشته بود شورای امنیت ملی آمریکا اعمال تحریم‌های ثانویه علیه شرکت‌های چینی به بهانه نقض تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران را دنبال می‌کنند. چنین اقدامی گفت‌وگوهای تجاری میان دو کشور را پیچیده کرده و روابط دو طرف را بیش از پیش مخدوش می‌کند.

 

مقام آمریکایی در بخش دیگری از اظهاراتش، پیشنهاد به «محمد جواد ظریف»، وزیر خارجه ایران برای کاستن از تنش‌ها بر سر برنامه هسته‌ای ایران را هم رد کرده است.

این پیشنهاد ادعایی را روزنامه گاردین روز پنجشنبه منتشر کرده و مدعی شده بود وزیر خارجه ایران در جمع گروهی از خبرنگاران در نیویورک گفته ایران حاضر است در ازای رفع دائمی تحریم‌های ایالات متحده، بازرسی‌های بیشتر و دائمی از برنامه هسته‌ای خود را بپذیرد.

 

مقام ارشد آمریکایی این پیشنهاد را رد کرده و مدعی شده که دولت آمریکا حاضر به گفت‌وگو با ایران، در صورت آماده بودن این کشور است.

منبع : فارس

ارسال نظر